Rólunk

Kik is vagyunk?
A német GC-Gruppe vezetése alatt a Gienger már 1991 óta aktív a magyar piacon. Több mint 20 éve feladatunknak tekintjük, hogy Vevőinket folyamatosan jó minőségű és jó ár/érték arányú termékekkel valamint magas színvonalú szolgáltatásokkal lássuk el. A Gienger Hungária Épületgépészeti Kft. 2013 november 1-én jött létre az egykori Gienger Technik Budapest Kft. és a Gienger Kft. (Pécs) vállalatok összeolvadásával Budapesten. Az összeolvadással még koncentráltabbá és erősebbé tudtuk tenni szolgáltatásainkat és kompetenciánkat, melyek által Vevőinket még magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Az Európa 14 országában aktív, ezen belül a Német- , Cseh- és Lengyelországban piac­ve­ze­tő GC-Gruppe támogatásával és sok éves ta­pasztalatával a Gienger Hungária az Ön kompetens tárgyaló partnere minden fűtés, installáció, szaniter, és megújuló energia technológiát érintő kérdésekben. Ország szerte számos telephelyünkön szakértő személyzet várja Önöket a raktári termékeink széles választékával.  

Amit Önöknek kínálunk:
Központi raktárunkban kb. 12 000 féle termékkel elégítjük ki kedves partnereink igényeit. Pécsett kiemelkedő minőségű fürdőszoba bemutatóteremmel segítjük a szaniterek kiválasztásában, Budapesten a Kompetencia Centrumunk nyújt segítséget számos épületgépészeti megoldás bemutatásával, továbbá ország szerte várjuk kedves vásárlóinkat a napi fűtés, installáció és szaniter igényekre berendezkedett üzleteinkben. Budapesten, Pécsett és környékükön minden nap, továbbá az összes telephelyünkre heti/napi rendszerességgel indított tú­rajáratok irányába kiszállítást is igénybe lehet venni. Az értékesítési pontjainkig minden szállítás értéktől és súlytól függetlenül ingyenes. Szakembereink gyors, megbízható és műszakilag precíz árajánlat készítésével állnak rendelkezésükre Budapesten és Pécsett. Épületgépész mérnök kollégáink sok éves tapasztalattal komoly szakmai támogatást tudnak nyújtani a szolár-, és napelemes rendszerek területén. Kereskedelmi képviselőink készséggel állnak rendelkezésükre akár a helyszínen is, segítve ezzel az Önök munkáját. Szakmai oktatásokkal, gyárlátogatásokkal és rendezvényeken való részvétellel igyekszünk segíteni partnereinket a folyton változó épületgépészet világával lépést tartani.


Tanúsítványaink

Bisnode | Pénzügyileg legstabilabb vállalkozások

A GIENGER HUNGÁRIA Épületgépészeti Kft. már negyed évszázada van jelen a magyar piacon. Sikerünk egyik fô pillére mindig is a megbízhatóság volt. A szerzôdéseken túl is, mindig nagy figyelmet fordítottunk az adott szó fontosságára. Hiszünk a kézfogásban és ahogy a régiek mondták; az igéret ugyanannyit ér, akár egy koldusnak adtad, akár egy királynak…!

Immáron második éve érdemeljük ki a Bisnode minôsítését, ami alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Bisnode tanusitvany